Workshop Fotograferen met je mobiel

Iedereen kan tegenwoordig fotograferen met een mobiele telefoon. In deze workshop leer je betere en mooiere foto's te maken door beter te leren kijken. We gaan gebruik maken van Instagram, Hipstamatic en Snapseed om de foto's te bewerken tot ware kunstwerken met een professionele uitstraling! Ontdek deze app's en leer ze gebruiken.

Leer beter en anders fotograferen met je mobiele telefoon! Ook professionele fotografen maken steeds vaker gebruik van hun telefoon en verkopen deze foto’s zelfs! Door beter te leren kijken leer je ook beter fotograferen met je mobiele telefoon! Ontdek de beste app’s en leer deze gebruiken. Ook leer je de foto’s te verwerken en te bewerken tot professionele kunstwerken! De resultaten kun je gelijk delen met iedereen op Facebook of Twitter! In het naslagwerk kun je alles nog eens thuis doorlezen.

Deze workshop is geschikt voor Beginners en Gevorderden.

 

Wat leer je:

Anders kijken, beter fotograferen met je mobiel en de mogelijkheden van de beste app’s gebruiken. Bewerken van je foto’s op je mobiel met filters, kaders e.d.

   

Overige informatie:

Zelf moet je minimaal de app's Instagram (gratis), Hipstamatic (EUR. 1,79) en Snapseed (gratis) hebben geïnstalleerd op je mobiel.

De kosten voor deze leuke workshop bedragen EUR. 65,-, incl. naslagwerk, koffie, thee of fris en lunch! De workshop wordt gegeven in de binnenstad van Enschede. Start, lunch en afsluiting in Café Forum, Stationsplein 1 in Enschede.

Benodigde apparatuur: Mobiele telefoon met Instagram, Hipstamatic en Snapseed app's.

Aantal deelnemers: Min. 4 - Max. 8

   

Kadobon

Kado idee? Vraag onze Kadobon aan!

Wilt u iemand een workshop aanbieden? Bijvoorbeeld als Verjaarskado? Wij kunnen u een Kadobon toesturen die u kunt aanbieden! Vraag er naar via het contact formulier op de Kadobonpagina!

WM03

Nog plaats

Workshopdatum:

Datum volgt!, zaterdag 10.00-15.00 uur

Tijdsindeling:

10.00-10.45 uur: introductie, theorie

10.45-12.45 uur: fotograferen

12.45-13.30 uur: Lunch- en koffiepauze

13.30-15.00 uur: verwerken en bewerken foto’s