Workshop Dierentuinfotografie

Dieren zijn gewilde onderwerpen om te fotograferen. In een dierentuin heb je volop mogelijkheden om je favoriete (wilde) dieren te fotograferen! Er mag vrij worden gefotografeerd, maar je kunt aan de hand van een verstrekt opdrachtenformulier iets gerichter gaan fotograferen. Je leert anders kijken, dierenportretten maken, actiefoto’s maken en het fotograferen van dieren achter gaas, glas enz. Er wordt gefotografeerd in de "Allwetter Zoo" in Münster, Duitsland. Hier leven op het moment ongeveer 3.000 dieren uit alle werelddelen. In enkele afdelingen van de dierentuin kun je de dieren rechtstreeks ontmoeten, in andere afdelingen zijn nauwelijks afrasteringen aanwezig. Informatie over de dierentuin in het Nederlands staat hier.

Deze workshop is geschikt voor Beginners en Gevorderden.

 

Wat leer je:

Beter en bewuster leren kijken en fotograferen in moeilijke omstandigheden in de dierentuin, maken van dierenportretten, actiefoto’s en dieren achter gaas en glas, werken met Diafragma, Sluitertijd en ISO waarde.

  

Overige informatie:

De kosten voor deze interessante workshop bedragen EUR. 99,-, incl. toegang dierentuin, 1x koffie, thee of fris in pauze! De workshop wordt gegeven in de "Allwetter Zoo" in Münster, Duitsland. Denk dus aan je paspoort of ID-kaart!

Niet inbegrepen: Reiskosten, parkeerkosten, lunch, overige drankjes. (Bij samen rijden kunnen de reis- en parkeerkosten worden gedeeld).

Benodigde apparatuur: Spiegelreflex- Hybride- of Systeemcamera, alle soorten lenzen mogelijk, echter een telelens lens (vanaf 100mm) aan te raden! Eventueel een statief en flitser.

Aantal deelnemers: Min. 5 - Max. 10

 

Kadobon

Kado idee? Vraag onze Kadobon aan!

Wilt u iemand een workshop aanbieden? Bijvoorbeeld als Verjaarskado? Wij kunnen u een Kadobon toesturen die u kunt aanbieden! Vraag er naar via het contact formulier op de Kadobonpagina!

WDT03

Nog plaats

Workshop datum:

Datum volgt!, zaterdag 10.00-17.00 uur

Tijdsindeling:

10.00 uur: Vertrek uit Enschede

11.00 uur: Aankomst Münster

13.00 - 14.00 uur: Lunch/koffiepauze

16.00 uur: Vertrek uit Münster

17.00 uur: Aankomst Enschede